Parkeren

Parkeren

Parkeermanagement

Er is beperkte parkeerruimte in de buurt van de atletiekbaan. Wij vragen daarom iedereen om waar mogelijk met het openbaar vervoer te komen of, als dit niet kan, waar mogelijk te carpoolen.

Om goede doorstroming te garanderen zullen we de Heemraadstraat tussen de Baljuwstraat en de Kanunnik Mijlinckstraat afsluiten voor doorgaand verkeer tussen 5:00 (s’ochtends) en 22:00 uur. Het trottoir blijft toegankelijk.

De parkeerplaatsen in de directe omgeving van de atletiekbaan zullen worden afgezet met lint. Parkeerwachters zullen automobilisten naar de parkeergelegenheden in de omringende straten verwijzen. Zij kunnen desgewenst wel atleten/coaches bij de ingang van de baan laten uitstappen (Kiss & Ride principe). Personen met een invalideparkeervergunning zullen de gelegenheid krijgen om bij het clubhuis te parkeren. Bijzonderheden kunt u kenbaar maken bij de parkeerwachters.

Bereikbaarheid met Openbaar vervoer

De atletiekbaan is het best bereikbaar met bus 14 (Breng) richting Nijmegen Brakkenstein. Deze bus rijdt tweemaal per uur. De uitstaphalte (Kanunnik Mijlinckstraat) bevindt zich op 2 minuten lopen van de atletiekbaan. Alternatief is bus 83 (Breng) richting Gennep. Ook deze bus rijdt tweemaal per uur. Uitstaphalte is St. Annastraat/Heiweg, op 6 minuten lopen van de atletiekbaan.

Aanrijroute met de auto

Vanuit Nijmegen Centrum

Neem de St Annastraat/S105. Sla na 2,7 km linksaf, de Houtlaan. Na 140 m rechtsaf, de Burggraafstraat en dan na 450 m linksaf, de Heemraadstraat. Melden bij de parkeerwachter.

Vanuit Malden (afrit A73)

Neem Rijksweg 844 naar Nijmegen. Sla na ca. 5 km rechtsaf naar de Houtlaan en volg dezelfde route als aangegeven bij Nijmegen Centrum. Melden bij de parkeerwachter.